Historien

Innovasjon gjennom 50 år

pwWesseltoft Varmekilde er et familieselskap som er basert i Svelvik. Mannen bak, Per Wesseltoft, har drevet med produktutvikling i over 50 år og har blant annet laget håndmiksere, vifteovner, veggovner (fikk designprisen i 1968), takovnen "Elztrip", sengevarmeren "Varmeper", varmeelementer for vannsenger (Wesseltoft Aquaterma), Pyrox takovner, takkassetter m.m.

Målsettingen har hele tiden vært å skape gode funksjonsriktige produkter med høy kvalitet tilpasset den enkelte brukers behov og ønsker, fremfor å lage lavprisprodukter med lavere kvalitet. Det har alltid vært brukernes krav til produktet som har vært i fokus. Derfor har det alltid vært drevet et kontinuerlig arbeide med å kartlegge alle krav til produktet som må tilfredsstilles for at produktet skal bli best mulig.

Det er denne kombinasjon av brukernes krav til produktet og bruk av den beste teknologi, som har gjort det mulig for oss å lage varmeovner som i effektivitet og design er helt unike, og som derfor er patentert og mønsterbeskyttet i en rekke land.

Vår nyeste satsing er Wesseltoft Varmekilde, hvor vi lager produkter som både varmer deg opp der du er og reduserer energiforbruket. Vi fortsetter å tenke nytt rundt oppvarming og tilpasse oss etter det mennesker trenger.

facebooklogo

Mer å lese

brosjyreknapp

filosofiknapp

Wesseltoft Innovation AS   Bondis vei 4c   N-3060 SVELVIK  Tlf  +47 909 21 131
Org nr 964 687 455
Copyright © 2018. All Rights Reserved.